Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

miercuri, 13 martie 2013

Miley Cyrus si Liam s-au despartit fix inainte de nunta

Deși se pregăteau de nuntă, se pare că Miley Cyrus a fost părăsită de iubitul ei, actorul australian Liam Hemsworth.
Ziarul american New York Post citează mai multe surse din apropierea cuplului care susțin că Liam a plecat  în Australia.

”Avea nevoie să scape de Los Angeles și să petreacă ceva timp cu frații săi și cu prietenii”, a declarat o sursă citată de New York Post.

Conform surselor citate, se pare că starul din ”Hunger Games” să săturat de stilul viață ”petrecăreț” al cântăreței.

„Totul s-a terminat între Miley și Liam. Ei îi place să petreacă mereu și poate fi chiar sălbatică. Chestia asta a devenit o problemă pentru el”, a declarat o altă sursă.

Miley a fost înșelată de Liam?

În urmă cu câteva zile, Miley dădea asigurări pe Twitter că nunta ei nu a fost anulată și respingea zvonurile conform cărora ar fi fost înșelată de Liam

“Sunt sătulă de Los Angeles şi de minciunile care vin odată cu el. Nu mi-am anulat căsătoria. Voi lua o pauză de la viaţa socială. Mă concentrez pe noul meu album. Muzica mea va face pe toată lumea să tacă!”, a scris Miley, pe Twitter.

S-au logodit anul trecut

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth s-au cunoscut în 2009, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "The Last Song" în care au jucat împreună. Cei doi s-au despărţit în 2010, dar s-au împăcat după câteva săptămâni.

Liam a cerut-o de soţie pe Miley în luna mai mai 2012, când i-a oferit logodnicei sale un inel cu un diamant de 3,5 carate.

”Sunt foarte fericită că m-am logodit şi abia aştept să am o viaţă lungă şi fericită alături de Liam", a declarat Miley Cyrus, anul trecut, pentru revista People.

Cântăreaţa şi actriţa americană, Miley Cyrus, în vârstă de 20 ani, a devenit cunoscută graţie serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal.

Actorul australian, în vârstă de 23 de ani, a debutat în televiziune, cu un rol în serialul "Neighbours", dar a făcut destul de rapid tranziția spre marele ecran, remarcându-se în lungmetrajele " Triangle", "The Hunger Games" şi ” The Expendables 2”. Liam Hemsworth mai are doi frați mai mari, Luke şi Chris, care sunt şi ei actori.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu