Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

marți, 12 martie 2013

Vedetele Prima TV te fac fericit

Vedetele Prima TV îți îndeplinesc dorința. Îți poți invita favoritul la tine acasă, poți avea un rol într-una din emisiunile tale preferate sau poți face parte din echipa de producție pentru o zi. Intră pe www.primatv.ro și spune ce îți dorești și vedetele Prima TV îți pot îndeplini visul. Pentru că dorințele împlinite nasc tot atâtea zâmbete.
Pentru a te înregistra ai nevoie de un webcam și un microfon, ambele conectate la calculator. Asigură-te că ai o conexiune rapidă la internet, evită zgomotele de fundal și păstrează o distanță între tine și microfon.
Intră pe dorinte.primatv.ro și alege una din următoarele emisiuni:

Cronica Cârcotașilor, Mondenii, Trăsniții, Copii spun lucruri trăsnite, Miss Fata de la Țară, Cireașa de pe Tort, Ajutor, vreau să slăbesc, Focus, Focus Monden, Iubiri Secrete.
Ulterior vei alege o vedetă din emisiune și apoi poți înregistra dorința ta.
Campania interactivă de autopromovare a postului Prima TV se va derula în fiecare zi, în perioada 11 martie - 16 iunie 2013.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu