Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

marți, 12 martie 2013

Viitorul asa cum il vede Microsoft

Viitorul este plin de ecrane uriaşe, cel puţin aşa îl prezintă Microsoft într-un nou video.
Gigantul producător de software a creat video-ul, pe care puteţi să îl vedeţi mai jos, pentru a-şi prezenta noua tehnologie, „Envisioning lab”. 
Conceptele prezentate în spot includ bucătării inteligente, care pot recunoaşte alimentele şi blaturi de bucătărie care îţi explică ce poţi găti cu ce ai în frigider, ecrane de mărimea unui perete şi birouri care „prind viaţă” la atingere.
Corporaţia a motivat crearea laboratorului ca urmarea a naturii schimbătoare a tehnologiei. „La începuturile companiei, misiunea noastră a fost de a face ca fiecare birou, din fiecare casă să aibă pe el un PC. Pentru acele timpuri, ţelul nostru era ambiţios. Acum când se produc schimbări dramatice în domeniul tehnologiei, descrierea unui posibil viitor nu mai este de ajuns. Uneori este nevoie să îl arăţi şi să îi laşi pe oameni să îl experimenteze”, a declarat Steve Clayton.
„Obiectivul Envisioning Centre este acela de a modul în care noile tehnologii pot fi utilizate pentru a uşura viaţa şi a o face mai plăcută, uneori prin lucruri simple, alte ori prin lucruri revoluţionare”, a mai explicat Clayton.
„Îmi place să mă gândesc la acest proiect ca la un fel de automobil «concept» care să ne permită să obţinem feedback de la oameni.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu