Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

luni, 15 aprilie 2013

Remedii pentru acneea rozacee

Aspectul pielii reflectă, într-adevăr, varsta unei persoane. Tocmai de aceea, este extrem de important să ai grijă de tenul tău, în mod constant.

Remediile pe bază de alimente au un efect benefic asupra pielii. Iată ce alimente să folosești, în ce combinații și cu ce scop!

Pentru rozacee: brânză de vacă și ananas - Rozaceea este o afecțiune care se caracterizează prin piele roșie și sensibilă. Atunci când apare roșeața, pielea se inflamează ceea ce duce la agravarea simptomelor rozaceei și chiar la apariția acneei. În plus, poate înăspri pielea și evidenția porii.

Un bun remediu natural împotriva rozaceei se prepară dintr-o ceașcă cu brânză de vacă grasă cu un sfert de ceașcă de ananas tăiat mărunt.

Masca se aplică pe zonele afectate și se lasă să acționeze timp de 10 minute. Remediul se folosește de 2 ori pe săptămână, timp de o lună. După îndepărtarea măștii faciale, se șterge fața cu ceai verde, pentru a calma iritațiile pielii.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu