Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

miercuri, 19 iunie 2013

Biografia Alexandrei Stan

Alexandra Stan s-a nascut in Constanta la data de 10 iunie 1989. Incă de cand era mica, a fost interesata de muzica. A urmat studiile la Liceul Teoretic "Traian", in prezent fiind studentă la Facultatea de Management "Andrei Saguna". În trecut, a participat la diferite concursuri pe teme muzicale cu o aparitie impresionantă la Mamaia Festival - sectiunea interpretare în anul 2009. Timp de un an a luat lectii de canto, iar publicul a cunoscut-o cu ajutorul celor de la Maan Studio.
Nume real: Alexandra Stan
Data nasterii: 10 Iunie 1989 (24 ani)
Zodia: Gemeni
Locul nasterii: Constanta
Status marital: necasatorita
Inaltime: 1,68m
Greutate: 50kg
Culoarea ochilor: Caprui
Culoarea parului: Blond
Hobby-uri: muzica
Educatie: - Liceul teoretic Traian din Constanta - Facultatea de Management Andrei Saguna.
Alexandra Stan batuta in 2013 de managerul ei prntru bani
Firma la care este asociat detine drepturile asupra celui mai mare hit al ei, „Mr. Saxobeat”, cel care a facut-o celebra in toata lumea si care este inca difuzat in foarte multe tari straine.
Alexandra sa nu mai aiba nici voie sa cante acest hit de acum inainte, odata cu ruptura de managerul ei. In plus, mai nou, nici pagina de Facebook a Alexandrei, cu milioane de fani, nu mai exista. Marcel Prodan, cel care o si administra, a sters-o.
Acum un an, Antonio Anghel, fostul iubit al artistei, a dezvăluit că o agresa frecvent.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu