Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

joi, 1 august 2013

Traistariu este mandru de noul sau puf

Rezultatele implantului de păr suferit de Mihai Trăistariu în urmă cu 4 luni încep să se vadă. Sau cel puţin asta susţine cântăreţul, care a postat pe Facebook o imagine în care
Mihai Trăistariu este nerăbdător să vadă rezultatul final al intervenţiei de implant de păr, pe care a făcut-o în Turcia. Deşi medicul i-a spus că efectul final se va vedea abia peste încă patru luni, cântăreţul începe să observe schimbările şi este extrem de încânta. Iar bucuria lui o împărtăşeşte şi cu prietenii lui de pe Facebook.

"O să râdeţi de mine ... dar chiar a început să-mi crească părul bine de tot! Încă nu e gata procesul de regenerare ... dar ... deja se simte ! Pe bune ! Spuneti si voi daca nu-i asa !
Uite ...  Va atasez poza de mai jos si ... dati-va cu parerea ! P.S. : Au trecut abia 4 luni de la operatie ... iar doctorul mi-a zis ca tot parul va " rasari " in maximum 8 luni ... deci ... mai am de asteptat rezultatul final!", a scris Mihai Trăistariu pe Facebook.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu