Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

vineri, 14 februarie 2014

Masti naturale care ne ajuta sa scapam de cosuri

Din păcate, coşurile par să iasă în ajunul unei întâlniri importante sau al unei petreceri. De aceea, azi îţi recomandăm câteva  măşti faciale, 100% naturale făcute în casă, rapide, bazate pe alimente şi care resping atacul coşurilor.
Mere cu miere
Dă un măr prin răzătoare şi amestecă-l cu două linguriţe de miere de albine. Aplică amestecul pe zona cu erupţii şi lasă-l 15 minute. Clăteşte mai întâi cu apă caldă, apoi cu apă rece.
Nucşoară şi scorţişoară
Masca se face dintr-o linguriţă de scorţişoară, o linguriţă de nucşoară şi una de miere. Această pastă se aplică pe faţă şi se lasă timp de 30 de minute. Apoi se clăteşte cu apă călduţă.
Lapte
Înmoaie o bucăţică de pâine în lapte. Întinde-te pe spate, aplică pe coş şi las-o timp de 20 de minute.
Gălbenuş de ou
Amestecă un gălbenuş de ou bătut cu o banană şi o linguriţă de suc de lămâie. Lasă-l să se usuce şi spălă-ţi faţa după 10 minute cu apă călduţă. Repetă zilnic timp de o săptămână acest tratament.
Sare
Pune puţină sare de mare sau de sare obişnuită în apă şi las-o acolo timp de 20 de minute. Aplică apoi compoziţia pe zonele cu acnee şi las-o să acţioneze timp de 15–20 de minute.
Pastă de dinţi
Amestecă în palmă puţină pastă de dinţi mentolată cu câteva picături de apă caldă. Tamponează pe coşuri şi las-o 5 minute. Clăteşte cu apă rece.
Miere de albine
Mierea de albine este antibacteriană, ceea ce o face minunată pentru a fi folosită pe tenul acneic.
Acoperă coşul cu puţină miere, pune un plasture deasupra şi va dispărea până dimineaţă. Faptul că este lipicioasă o face un adeziv grozav pentru a ţine pe loc ingredientele unei măşti faciale.
Oţet
Amestecă o lingură de oţet roşu într-o cană cu apă şi aplică pe petele roşii, dar nu şi pe coşurile deschise.
Poţi face şi o mască din cinci linguri de oţet de mere, două linguri de miere şi două linguri de faină de ovăz. Apoi, aplic-o pe faţă în strat subţire şi las-o să acţioneze 20 minute. Clăteşte cu apă călduţă.
Pepene roşu
Pasează o bucăţică de pepene roşu. Aplică pe toată faţa şi aşteaptă până ce sucul se usucă (aproximativ 10 minute). Spală-te cu apă caldă, apoi clăteşte cu apă rece.
Castravete
Răzuieşte un castravete crud şi amestecă-l cu 100 de grame de iaurt. Aplică pasta obţinută pe faţă, iar după ce s-a uscat, clăteşte din abundenţă cu apă rece.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu