Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

miercuri, 12 februarie 2014

Michael Schumacher a facut pneumonie

Michael Schumacher a contractat o pneumonie în timpul stării de comă în care a fost indus în clinica de la Grenoble, unde a fost transportat după un grav accident de schi în staţiunea Meribel din Alpii francezi, relatează ziarul Bild.
Medicii au constatat afecţiunea pulmonară săptămâna trecută şi au început să-i administreze septuplului campion mondial antibiotice puternice, relatează Agerpres.
Pneumonia, o afecţiune gravă şi mortală în cazuri extreme, a fost detectată la două săptămâni după ce medicii francezi au anunţat că au început procesul de trezire a lui Schumacher din coma artificială. Complicaţia pulmonară afectează şi mai mult şansele sale de recuperare.
Bild nu are informaţii dacă pneumonia a întrerupt sau anulat procesul de trezire din comă.
Managerul lui Schumacher, Sabine Kelm, a calificat ca speculaţii informaţiile ziarului german privind noua complicaţie apărută. Săptămâna trecută, spitalul din Grenoble a trebuit să dea o dezminţire zvonului că pilotul german ar fi decedat.
Michael Schumacher se află în spital din 29 decembrie, după ce a suferit o căzătură puternică într-un sector din afara pârtiei în staţiunea franceză Meribel, unde are o cabană.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu