Slăbit din cauza bolii, organismul are nevoie de „întăritori”. Un aliat de nădejde sunt măceşele, fructe cu un conţinut bogat de vitamina C şi de betacaroten,
substanţe care ajută imunitatea. Timp de 20 de zile, bea zilnic câte
două căni cu infuzie de măceşe, preparată dintr-o linguriţă de fructe la
250 ml de apă clocotită (lasă la infuzat 10 minute).
Şi fructele scoruşului de munte îţi redau vitalitatea pierdută în convalescenţă. Cu un conţinut apreciabil de vitamine (C, B1, B2, B3) şi de săruri minerale, aceste fructe ne măresc capacitatea naturală de apărare, reduc oboseala şi sunt tonic nervos. Infuzia
o obţii dintr-o linguriţă de fructe la 250 ml de apă fiartă. Laşi la
infuzat 20 de minute şi o bei la temperatura camerei, trei căni zilnic,
într-o cură de 20 de zile.
0 comentarii
Trimiteți un comentariu