Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

vineri, 22 martie 2013

Bagajele lui Rihanna cu iarba?

Vameşii canadieni au descoperit marijuana în autocarul vedetei când au oprit-o la graniţă

Rihanna, de 25 de ani, a fost prinsă cu droguri la vamă! Autocarele vedetei au fost oprite la graniţa cu Canada şi vameşii au descoperit înăuntrul bagajelor o cantitate mică de marijuana.
Cântăreaţa se află momentan într-un turneu mondial ca să-şi promoveze ultimul album. Marţi dimineaţă, vedeta trebuia să treacă graniţa în Canada pe la punctul de frontieră Ambassador Bridge.

Cele 10 autocare care transportă toate cele necesare turneului au fost oprite însă la vamă pentru investigaţii. Poliţiştii de frontieră au simţit un miros suspect într-unul dintre autobuze şi au fost aduşi câini specializaţi în descoperirea drogurilor. Ei au mirosit marijuana într-unul dintre bagaje, care aparţinea unei persoane din anturajul Rihannei.

Surse spun că asupra acestei persoane s-a găsit o cantitate mică de marijuana motiv pentru care i s-a dat doar o amendă şi drogurile au fost confiscate. Nu este prima dată când Rihanna este asociată cu acest fel de droguri, mai ales că ea a recunoscut de nenumărate ori că este o consumătoare de marijuana şi că susţine legalizarea acesteia.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu