Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

sâmbătă, 23 martie 2013

Iguana si copilul curios (video)

Unul din cele mai interesante animale de companie care poate fi adoptat de catre oameni este iguana verde cunoscuta cu denumirea stiintifica de Iguana iguana – o soparla ce se adapteaza suficient de bine in conditii de captivitate, iar dupa o perioada de timp se obisnuieste atat de bine cu stapanul sau, incat este capabila sa se urce pe umarul acestuia sau chiar pe capul lui.
Intotdeauna cand este vorba de aceasta soparla cel mai indicat este sa fie achizitionata de la varsta frageda, deoarece la maturitate este mai greu de imblanzit, uneori chiar imposibil, ea avand tendinta sa fuga din mainile stapanului si chiar sa bata cu coada lunga si puternica. In anumite cazuri comportamentul ciudat al igoanei de a sta retrasa, inactiva si indiferenta fata de tot ceea ce este in jurul ei se poate explica si prin faptul ca este bolnava. Daca prezinta anumite pliuri pe pielea solzoasa in zona membelor din fata este un semn ca reptila este deshidratata si epuizata.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu