Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

joi, 28 martie 2013

Vince McMahon si trecutul lui

Vince McMahon incepe cu o copilarie trista. Parasit de tata, Vince a crescut alaturi de strainii cu care mama sa incerca sa-l inlocuiasca.
Visul micului Vince a fost intotdeauna acelasi. Sa-si cunoasca tatal. Ceea ce s-a si intamplat, la 12 ani, cand mama sa i-a dezvaluit in sfarsit identitatea acestuia. Pustiul s-a grabit sa-l cunoasca si dupa doar 6 saptamani, si-a dat seama ca viata lui poate fi legata de un singur lucru: de wrestling!
Tatal sau era la vremea respectiva unul dintre cei care conduceau wrestlingul in America.
Odata cu moartea lui McMahon senior din 1984, portile Iadului s-au deschis, iar geniul malefic al lui Vince a intrat in functiune.
La inceputul anilor 90, Vince era deja un semi-zeu in America. Vedetele din acea perioada, de la Muhammad Ali pana la Mr T sau Cindi Lauper se bateau pentru un loc la Wrestlemania, primul si cel mai important show creat de Vince. Niciun telespectator insa nu stia asta, pentru ca Vince era comentatorul show-urilor, iar fanul de rand nu-si putea imagina ca in spatele microfonului sta adevaratul papusar, cel care trage toate sforile.
Astazi, Vince, copilul care a crescut in saracie are un apartament de 12 milioane de dolari in Manhattan, o vila de 40 de milioane in Connecticut, o casa de vacanta de 20 de milioane, un Yacht urias si o avere estimata de Forbes la un moment dat de peste 1 miliard de dolari. “M-am considerat intotdeauna cel mai norocos om de pe toata planeta” e replica pe care Vince o spune intotdeauna cand e intrebat despre destinul sau incredibil.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu