Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

duminică, 21 aprilie 2013

Concurs RINGIER 2013 cu Libertatea

Concursul organizat de S.C. RINGIER ROMÂNIA S.R.L (ziarul Libertatea) se desfăşoară în perioada 22 aprilie – 16 iunie, adică pe parcursul a 8 săptămâni consecutive.
Pentru a participa la extragerile săptămânale, completează taloanele publicate zilnic în cotidianul Libertatea şi expediază, într-un plic, minimum 5 taloane din cele 7 taloane publicate într-o săptămână (oricare din cele 8 săptămâni ale campaniei), la adresa OP 18, CP 10, Bucureşti, cod 014770. Un plic expediat înseamnă participarea automată la tragerea la sorţi a săptămânii în care au fost publicate taloanele. Mai multe plicuri trimise înseamnă mai multe şanse de câştig!
La extragerea finală, în urma căreia va fi acordat marele premiu al campaniei, participă toți cei care trimit cel puţin un plic cu minimum 5 taloane din cele 7 taloane publicate în ziarul Libertatea într-o săptămână (oricare din cele 8 săptămâni ale campaniei).
SAU
Expediază prin SMS, la numărul 1890*, codul unic, publicat în fiecare vineri, în ghidul TV Libertatea Weekend.
*număr cu tarif normal, disponibil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote.
Marele premiu: posibilitatea de a câştiga un premiu în valoare de 1.000.000 de euro cash sau 5.000 de euro premiu garantat.
• Premiile săptămânale: un produs electrocasnic mare, 10 produse electrocasnice mici, 1 DVD player, 1 weekend la munte, 1 weekend la mare, 20 de telefoane mobile dual-sim, 20 de tigăi antiaderente, 50 de seturi a câte 2 produse cosmetice şi 50 de pachete a câte 6 plicuri cu condimente.
Extragerea pentru fiecare din cele 154 de premii săptămânale va fi efectuată în două etape. Prima etapă presupune extragerea a câte 2 participanţi pentru fiecare premiu în parte – un participant care a trimis plic cu taloane şi un participant care a trimis cod unic prin SMS. A doua etapă presupune desemnarea unui câştigător, prin tragere la sorţi, dintre cei 2 participanţi selectaţi în prima etapă.
Pentru revendicarea premiilor, câştigătorii sunt rugaţi să trimită un e-mail la adresa concursuri@ringier.ro sau să sune la numărul de telefon 021.20.93.360, pentru a confirma exactitatea tuturor informaţiilor necesare expedierii premiilor.

Castiga cu Libertatea un milion de euro

0 comentarii

Trimiteți un comentariu