Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

vineri, 26 aprilie 2013

Mesaje pentru cei dragi cu ocazia floriilor

1.Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată şi un an plin de realizări. La Mulţi Ani înfloritori!
2.La mulţi ani, la multă fericire, la multă iubire, la mult noroc şi la multe dorinţe împlinite… toate pentru floarea mea specială, care eşti TU!
3.Totul pe lume se schimbă doar florile se deschid în fiecare primăvară. Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!
4. Aceasta este doar un mesaj purat de vant, iti doresc toata bucuria din lume si toata fericirea de pe Pamant! 5. Iti doresc sa te bucuri de tot ce ai si te face fericit si de tot ce iti lipseste pentru a fi de doua ori mai fericit!
6. Florile din imagine sunt ofilite in comparatie cu frumusetea ta! LA MULTI ANI, fericire, bucurii alaturi de cei dragi tie si tot binele din lume!
7. Bucura-te de fiecare clipa, zambeste, fii fericit si aminteste-ti un lucru: azi e ziua cea mai speciala din an asa ca traieste-o la maxim! La Multi Ani!

8. La Multi Ani si sa cunosti iubirea, iti doresc sa te iei de mana cu Fericirea!

9. Multa sanatate si La Multi Ani, sa ai mai multi fani decat dusmani!

10. Sanatate, impliniri si multa iubire - La Multi Ani si fie ca aceasta zi sa-ti dechida poarta unui viitor plin de succese
11. Cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an fantastic. La multi ani! 

12. Fiecare zi este mai frumoasa lucrand cu oameni ca tine. Iti multumesc si iti urez un sincer La Multi Ani! 
14.  Priveste aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea ta de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine! La multi ani plini de realizari! 

15. De ziua ta! Iti doresc sa zambesti. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei gasi puterea sa razbati peste orice greutati. La multi ani!

0 comentarii

Trimiteți un comentariu