Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

miercuri, 1 mai 2013

Macklemore un artist de succes

După ce a cucerit publicul cu piesa "Thrift Shop", Macklemore, Ryan Lewis şi Ray Dalton lansează şi videoclipul single-ului viral "Can´t Hold Us".

"Cei trei crai de la răsărit" Macklemore, Ryan Lewis şi Ray Dalton revin în atenţia publicului cu videoclipul piesei "Can´t Hold Us". Alături de ei călătorim aproape peste tot de la mare, deşert şi până în faţa blocului.
Ben Haggerty aka Macklemore este un muzician american ce vine din Seattle, Washington, în vârstă de 30 de ani, care s-a lansat independent în muzică în 2000 nedorind vreo colaborare cu o casă de producţie. A vrut să demonstreze că se poate reuşi în muzică şi pe cont propriu. Totuşi, nu toate cazurile de gen sunt şi fericite.
El s-a lansat în muzică sub numele de Professor Macklemore şi cu EP-ul "Open Your Eyes" din 2000. Chiar el a fost cel care a distribuit publicului materialul discografic. În 2005 a revenit în peisaj cu albumul "The Language of My World". Patru ani mai târziu, în 2009 Macklemore a lansat albumul "The Unplanned Mixtape", iar în 2010 EP-ul "VS. Redux" în colaborare cu producătorul Ryan Lewis.
 Acum colaborează cu producătorul Ryan Lews, violonistul Andrew Joslyn şi trompetistul Owuor Arunga, dar şi mulţi alţi artişti.

A reuşit să aducă de partea sa o comunitate de fani semnificativă, care se măreşte în fiecare zi.

Cu piesa "Thrift Shop" a reuşit să adune peste 250 de milioane de vizualizări pe Youtube, reuşind să ajungă pe locul 1 în US Billboard Hot top 100 vânzând peste 2.2 milioane de albume.

Albumul său de studio, de debut, se numeşte The Heist şi a fost lansat pe 9 octombrie 2012, ulterior ajungând pe locul 2 în US Billboard top 200 prin vânzarea a 78.000 de albume în prima săptămână.
 Muzică face de când se ştie, iar familia l-a sprijinit mereu spre atingerea visului său de a deveni un mare artist.

Ben Haggerty "Macklemore" s-a căsătorit pe 21 ianuarie 2013 cu iubita sa, Tricia Davis, după şapte ani de relaţie.
"Vreau să fiu o persoană respectată prin modul în care eu tratez oamenii, nu prin muzica mea. Nu asta este importantă. Prin muzica mea, creaţia mea, spun ceea ce este important pentru mine, ce are valoare", spune Macklemore.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu