Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

vineri, 29 martie 2013

Adele a pierdut 15 mii de lire la aparate?

Adele este în acest moment una dintre cele mai celebre cântăreţe din lume, iar banii pe care îi încasează sunt pe măsura prestigiului său. Dar, pentru că obţine foarte mulţi bani, artista cheltuie la fel de mulţi.

În presa de peste Ocean au apărut mai multe articole conform cărora cântăreaţa a dat 15.000 de lire sterline pe mai multe jocuri mecanice. Se pare că acestea au fost luate în casă nouă întrucât vedeta şi-a achiziţionat o casă nouă în Marea Britanie. Vila a costat două milioane de euro şi amenajarea imobilului a durat două luni.

Una dintre camerele vilei a fost aranjată ca sală de jocuri şi, pe lângă diferitele aparate pe care a dat 15.000 de lire sterline, Adele şi-a amplasat şi cele trei mese de snooker pe care şi le-a achiziţionat cu ceva timp în urmâ.  

Cântăreaţa nu duce deloc lipsă de bani. Conform presei din Anglia aceasta câştigă aproximativ 41.000 de lire sterline pe zi doar din vânzarea albumelor sale "19" şi "21".

0 comentarii

Trimiteți un comentariu