Un produs Blogger.

Faceți căutări pe acest blog

Categorii

Recent post

Social

FeedReader buttonPersonal BlogsOnline Marketingfree web site traffic and promotion SEO RomaniaBloguri, Bloggeri si CititoriClickLink.ro Stiri

Blog Archive

Persoane interesate

luni, 25 martie 2013

Copane in sos picant din copane de pui

Copane in sos picant din: copane de pui, sare, piper alb, ulei, piure de rosii, cimbru, busuioc, ulei de masline, sos chilli, zahar, usturoi, otet balsamic, hrean, dovlecei, ardei, rosii chilli si ceapa rosie.

Ingrediente:Copane_in_sos_picant

    8 copane de pui
    sare
    piper alb
    ulei pentru prajit

pentru sos:

    600 g piure de rosii
    cimbru
    busuioc
    2-3 lingurite ulei de masline
    2-3 lingurite sos chilli
    o lingura zahar
    o lingura pasta de usturoi
    2 lingurite otet balsamic
    o lingurita hrean

pentru granitura:

    2 dovlecei
    4 ardei
    300 g rosii cherry
    2 cepe rosii



Mod de preparare:

Se curăţă copanele de pieliţe, se spală, se înţeapă pe toată supra­faţa şi se condimentează. Se încinge uleiul şi se pun copanele la prăjit. După ce s-au rumenit, se scot într-un bol, pe un prosop absorbant de bucătărie.

Piureul de roşii se toarnă într-o cratiţă şi se adaugă condimentele şi uleiul de măsline. Se lasă să fiarbă la foc mic până scad. Spre sfârşit, se toarnă sosul chili şi oţe­tul balsamic. Se amestecă uşor şi se pune peste pulpiţele rumenite.

Intre timp, se curăţă ardeii, cea­pa, dovleceii, roşiile, se spală şi se taie. Se călesc în puţin ulei, cât să se înmoaie şi se potrivesc cu sare şi piper. Se servesc cu copanele.

0 comentarii

Trimiteți un comentariu