Toti stim ce combinatie minunata este cea dintre ciocolata si banane. In aceasta reteta urmeaza sa congelam bananele si sa le servim ulterior semi-inghetate. Consistenta lor devine cremoasa si daca folosim o ciocolata amara, va garantez ca o sa obtineti un desert absolut divin.
Ingrediente:
3 banane
150 gr ciocolata amara
30 gr unt
50 gr fulgi nuca cocos
50 gr migdale tocate marunt
* Taiem bananele in felii de 3 cm grosime si le bagam pentru 1 ora la congelator.
* Topim ciocolata si untul la bain marie sau la microunde. Trecem
bananele congelate prin ciocolata topita si apoi prin nuca de cocos
amestecata cu migdalele tocate.
* Asezam feliile de banana pe o farfurie imbracata in hartie de copt si le introducem pentru inca 1 ora la congelator.
Le scoatem cu 5 minute inainte de a le servi. Sunt incredibil de bune si racoroase si foarte foarte simplu de facut.
Pofta buna si o vara racoroasa atunci cand va veni!
0 comentarii
Trimiteți un comentariu